Bukan Aku

Emm..dah malam upenye..aku x balik2 lagi..hehehe..time2 hubby keje shift pagi boleh la wat cam nie..kalau die keje shift malam confirm kul 5.30pm aku dah cabut..goodbye ofis..hehehe

Semalam aku tunggu bulan lagi rupe2nya bulan masih x muncul2 lagi..aku salah info kot semalam..whateva la..yang penting kesimpulan yang aku dapat.. Aku bukanlah hamba Allah yang terpilih malam tu..huhuhu..xpe la asalkan kita masih sedar dengan kebesaran Allah & segala petunjuk yang Allah bagi..

Tadi adik aku Ayu sms..bagitau yang sakit die datang semula..emm..aku pun x tahu nak cakap pe..kadang2 doktor nie pun satu hal gak..macam2 assumption yang die wat..ade yang kate adik aku punye usus problem la..ape la..tapi bile gi hospital xde ape pun yang dorang wat.. walau cmane pun kena gak wat rawatan..aku x nak sakit nye melarat lak..lagi susah nanti..nasib baik la skang nie time cuti sekolah..kalau time sekolah 4 sure die x balik hostel punye.. (1 of the point utk die duk umah..hampeh..hehehe) emmm..tunggu je la..jap lagi aku akan memaksa die gie klinik..mesti! ;-p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: