Subhanallah Maha Suci Allah

Dari pagi hinggalah ke petang hari aku diserang pening kepale..hadoi..x larat plak rasenye..macam nak tcabut kepale nie..ape2 pun aku tetap teruskan wat keje sambil2 wat keje lain..hehehehe.. (tu yang penting)

Semalam aku terliur tengok adik aku makan mee hoon goreng dengan ayam goreng madu..aku mintak jamah sket..n malam tadi be4 die pegi keje awal2 aku dah kirim kat die nasi lemak kukus n ayam goreng madu utk bekal gie keje.. for me n hubby.. (taktik malas wat breakfast) perghhhh..mmg best sehingga menjilat jari..aku makan tak toleh kiri kanan..ape yang sedap sgt pun aku tak tahu ler.. (alamak..lupe nk amik gambar ler..dah lapar sangat tadi)

Nie cerita yang sebenarnya..
Subhanallah..Malam semalam aku dengan kecewanya tak dapat nak menyaksikan kebesaran Allah menggunakan panca indera sendiri..berlakunya triple conjunction antara Bulan – Jupiter dan Venus di langit..masa tu aku tengah makan dengan hubby..tiba2 Kak Andak (kakak ipar aku) call dan beritahu kitorang pasal hal nie..aku pe lagi stop makan n keluar rumah semata2 nak tengok kekuasaan Allah..puas aku tunggu tapi bulan tak muncul kat area rumah aku..last2 aku masuk je dalam rumah..n today aku ada terbaca yang fenomena yang sama akan jadi lagi malam nie..insya’Allah aku mesti tunggu lagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: