Pening2 langau.. ;-p

Ari nie aku kepeningan la..x smpat nk update blog byk2..byk keje lak tu..coz rabu aku dh start cuti..yahoooo..Weekend yg lpas ade la bbrape aktiviti yg aku wat:

Sabtu (Malam Ahad) – Program mengejut..wat BBQ kt belakang umah with jiran2..hehehe..dh lame adik aku plan tup2 ari Sabtu tu trus nak wat..so ktorang collect duit sorang sikit n beli pe yg patut..Aku ler tukang marinade ayam2 tu..sdap ke? Bleh la tahan..hehehe..isi bakul angkat sendiri..hehehe..Yang join malam tu Aku, Adik aku Ana n Ayu, Ila, Atan, Jaipin, Abang Ali, Abg Muzamir n Rozy..Mak aku join lambat coz ade kenduri kat umah jiran..My hubby x dpt join coz die keje malam..kesian..tp aku tetap gie antakan makanan utk die..x sanggup beb nak makan sedap sorang2..hehehe..sibuk menjamu selera sampai aku lupe nak tengok Sehati Berdansa..hehehe.layan gak..

>>>Pic will be uploaded soon

Ahad – Emmm..ari nie cousin aku Kakak dirisik n ditunangkan sekaligus..lebih kurang cam aku je dulu..hehehe..wat majlis antara family jek coz tunang x lame..insya’Allah die akan nikah next month 20/12 sempena b’day die yg ke 27..dulu die paling allergic ngan org Kelantan n Terengganu..pendek kate die x suke org Pantai Timur la..skang dah tsangkut ngan orang Pantai Timur..hehehe..amik ko..hehehehe..nie la jodoh..slalunye yg kite x suke tu la yg kite dpt..tp x smua cam nie tau..hehehehe..nmpk nye jangkitan virus kawin dah semakin kronik dlm family aku..lpas sorang..sorang lagi..pas nie sape gaknye????..hehehe..pas majlis nie aku gie majlis kahwin Gee plak..hehehe..so sweet Gee ngan baju colour purple..aku gie jap je..pas tu gie umah Kakak smula tolong pe yg patut..

>>>Pic will be uploaded soon

Emm..tu je aktiviti weekend aku..kpale dh pening langau nie..kul 5.30pm jgn cari di mane Hernee brade..tentunye dirumah..hehehe..oooopppsss..lupe lak dah janji ngn en.nazir nak gie Tmn Perling beli bunga telur utk bagi mase majlis kat Senggarang..emm..x abis2 lg cite aku nie..hehehe..pas nie dh settle smua..lega sket kpale..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: