Super Happy!!!

Ye ye o je tajuk aku nie..xkisah la..yg pnting ari nie aku happy sgt2..bukn psl keje tau..psl lain..hehehehe..ari nie tepat kul 5.30pm jgn tnye kat mane aku brade..hehehe..smstinye bukan kat ofis..aku nak balik awal ari nie..my MR. N ari nie keje shift malam..x tgamak aku nak wat OT..hehehe..lagipun dah 2 ari x jumpe..hehehehe..Harap2 aku bsabo menanti detik2 nak balik nie..hehehe..(mlampau btul aku nie ek)
Ari nie aku bleh plak xde idea nk update blog X-BCA tu..esok masih ade kn..hehehe..en.unta siam pun snyap je ari nie..die x keje kot..klau x pagi2 die dh menjerit..pelik gak aku..mane gi c taik unta nie..hehehe..suko ati ekau la taik unta..
Ahhhh..jgn buang mase..wat keje cpat..pastikn aku x ujud lagi kat ofis kul 5.30pm nie..hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: