Xde pe yang menarik

Ari nie xde ape yg mnarik utk dkongsi..tp aku ttp bsyukur kpd Allah..bangun dr tdo pagi td aku masih bpluang utk bnafas n mnikmati khidupn kt dunia nie..yg pnting sparuh keje aku dh settle b4 aku smbung cuti next week.. (yea..yea..cuti lg..hehehe).. next week 22/11 majlis kat Senggarang, Batu Pahat..nmpknye aku cm dah dpt rase kpnatan ari tu..hehehe..xpe la..bkorban ape saje utk org yg kite syang..hehehe..lbih kurang sebulan gak la gap antara majlis umah aku ngn umah en.nazir nie..(msti ade yg soh seh soh seh kn? whateva la..) mmg dorang nk tunggu time cuti skolah..aku ikut jek..hehehe..dah 2 ari nie boring sket la idup..(hubby aku balik kampung..aku kena tinggal x dpt ikut..kna keje..huwaaaaaa..)
Malam nie aku nk gie umah Suzi nk tngok artwork bunting yg aku baru order utk majlis kt sane..hehehe..selagi majlis aku x settle..ade je bnda yg aku nk susahkn c Suzie nie..hehehe..of course aku kna ajak adik aku tman..rasenye cm nk mkan sdap la mlm nie..nk makan pe ek? semlm aku kirim adik aku Ana beli sup ekor (my fav kedai makan)..fuhhh shingga mnjilat ibu jari kaki..hehehe..balik keje aku dh mkn..mlm aku mkn lagi..pas tu adik aku Ayu bawak balik roti bakar yg die bli kat R&R..aku pn mlantak lg..kuatnye aku mkn..hehehe (tp nape aku x gmuk2 ek?) nasib badan la..hehehehe..selagi aku bleh mkn aku x pduli ape org nk ckp..sok jgn bile aku dh tlentang atas katil baru org nk suapkn fav foods aku..x patut tu..ehehehe..

K la..to all my frens yg ade ksmpatan..n maybe umah bdekatan yg umah mak mertua aku..(esp. yg duduk area Batu Pahat) korang dijemput la dtg ke majlis aku kat sane nti details cam dlm kad jemputan bawah nie..(blur la tulisannye..hehehe)


kad jemputan nie aku design sendiri..šŸ˜‰

ps: Jemput dtg ye kwn2..jgn malu2..jgn segan2..hehehehe
Add: No.50 Jln Parit Jabar,
83200 Senggarang, Batu Pahat, Johor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: