Counting The Days..

23 days to go b4 we officially ties the knot..
To my fren..Dida..thanks a lot..almost everyday she reminds me to the “date”..(kuang asam betul..asyik menakutkan aku jek :-p)..aku rase ko tau prasaan aku mase nie..coz ko dh experienced smua nie..rase cam x ckup mase je..24hrs a day tu xckup wat mase nie..hehehe..whatever pun relax..jgn glabah..cool beb..nnti sanding muke monyok plak..hehehe
This year will be the last Hari Raya for us as singleton..🙂 bile ingat2 smula rase cam x caye ade gak..this is what we called “jodoh”..smua Allah punya kuasa..
“Jodoh itu adalah salah satu rahsia Allah..Hanya Allah yang tahu siapakah jodoh yang terbaik buat hamba-Nya”

“Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu istri-istri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya di antaramu rasa kasih dan sayang. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda bagi kaum yang berpikir” Surah Ar-Ruum (Ayat 21)

Aku redha ngan ape yang Allah dah tentukan..setiap sesuatu tu ade hikmahnye..Semoga Allah memberkati hubungan ktorg nie n semoga aku bleh jadi a good wife, mom n daughter..Amin2..
Adoyai..Nape ramai org x caye aku yg nak kawin..ade yg ingat my sis yg nak kawin..Dorang ingat aku xde prasaan ke? ke dorang ingat aku lesbian..hahaha..Selisih..amit2..mintak dijauhkan..Nabi x mngaku umat..
To my sis ana..nasib ko ler..saham ko turun jap coz smua org ingt ko yg nak kwin..nmpaknye antara 3 org anak dara Wak Sam ko la lbih dikenali ek..huh..nyampesss..cian aku kwn2 ayah x knal aku upenye..😦 whateva.. x ksah pun..low profile is the best way for me..hehe..ayat cover bengang.. (wah..my fav song kuar kat radio nie..Betapa.. SO7..lalalala..lalalalala)
ngantuk plak mate nie..tdo jap ahh..zzzzzzzzz…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: